Ágnes Vendégház Hajdúszoboszlón

...a tökéletes csend és nyugalom

Hajdúszoboszló vendégház kínálatának számunkra legkedvesebb szálláshelye az Ágnes Vendégház. Amint megpillantja a vendégház képeken is látható épületét, Önnek is tetszeni fog.

Már több mint tíz éve fogadunk vendégeket a vendégházban. Zavartalan pihenésre vágyó vendégeink azért szeretik, mert Hajdúszoboszló üdülőövezetében, a kertvárosban található. A Gyógyfürdőtől gyalogosan 15 percre, a Béke fürdőtől 10 percre csendes, barátságos környezet fogadja őket. Ez biztosítja zavartalan pihenésüket.

A vendégszobák felszereltsége

A vendégház 8 darab kétágyas, fürdőszobás szobájából négy a földszinten, míg 4 az emeleten várja vendégeit. A szobák alapfelszereltsége az LCD TV és a wifi. A szobák előterében mikrohullámú sütő, vízforraló és hűtőszekrény van elhelyezve az étkezéshez szükséges tányérokkal, csészékkel és evőeszközökkel.

Kérésre félpanziós ellátást tudunk biztosítani egy, a Hajdúszoboszló Gyógyfürdő melletti háromcsillagos szálloda éttermében.
  • A reggeli svédasztalos büfé reggeli, a vacsora menüválasztásos.
  • Reggeli 07.00-10.00-ig, a vacsora 12.00-20.00-ig fogyasztható el.
Az Ágnes Vendégház szobái pótágyazhatók. A szobákhoz önálló erkély tartozik. A vendégház parkettás szobái modern nyílászárókkal felszereltek.

Minden szobához 1 db őrzés nélküli zártparkolót biztosítunk a vendégház udvarán.

Az Ágnes Vendégházat az OTP építtette dolgozóinak üdültetésére. A mára családi tulajdonban lévő épület folyamatos felújítási munkálatainknak köszönhetően modern nyílászárókkal, allergénmentes parkettás fürdőszobás szobákkal, wireless internet csatlakozással felszerelt. A vendégházban egy 30 fő befogadására alkalmas előadó terem található, amit közös programot szervező csoportok előzetes megrendelés alapján igényelhetnek.

A nyári időszakban kerti bútorok szolgálják vendégeink pihenését a vendégház kertjében


Az Ágnes Vendégház szobáinak alaprajza

Tökéletes csend és nyugalom

Az Ágnes Vendégház utcája közlekedési szempont szerint zsákutca, így az itt tartózkodók éjjel nappal tökéletes csendben, nyugalomban pihenhetnek. A vendégházat a buszpályaudvartól kb. 15 perces kényelmes sétával lehet megközelíteni. Az út a mindig érdekes, nyüzsgő Mátyás király sétányon át vezet, melynek két oldalát fagylaltozók, cukrászdák, borozók, éttermek és zenész szórakozóhelyek övezik.

Vendégházunk gyógyulni vágyó vendégei két jól felszerelt fürdő közül választhatnak. Az egyik a már említett Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő / Hungarospa /, a másik a 10 perc távolságra lévő Hunguest Hotel Béke**** fürdője, mely vendégeink részére is nyitva áll. Mindkét fürdőben igénybe vehetik a TB támogatásos belépőt és a gyógyászati kezeléseket.

Pihenéséhez vendégházat keres Hajdúszoboszlón?

8 szobás kertvárosi vendégház várja Hajdúszoboszló vendégház kínálatából.

Tekintse meg a teljes képgalériát
Áraink Foglalja le szállását most!
Tekintse meg a szálláshely elhelyezkedését
Hajdúszoboszló városban
Kérjen további információt erről a hajdúszoboszlói  szálláshelyről

Telefonszám:+36 30  9912542

Ha telefonszámunkon megcsörget bennünket, INGYEN visszahívjuk!

Az ár tartalmazza

  • Saját fürdőszobás szoba,
  • 6 éjszakás, félpanziós turnus (hétfői váltással),
  • Reggeli 6 alkalommal,
  • Vacsora 6 alkalommal,
  • Parkolási lehetőség a vendégház zárt udvarán

Nálunk a félpanziós ellátás keretében a vendég választja meg, hogy ebédelni, vagy vacsorázni szeretne. Akár naponta váltogathatja. Legalább kétféle menüből lehet választani. Ha a vacsora mellett dönt, akkor az élőzenés. Különleges akció keretében vendégeink most háziorvosi beutaló nélkül jelentkezhetnek TAJ-kártyájukkal a fürdőorvosnál, ahol előjegyzés nélkül napi 1800 Ft térítés ellenében fürdőbelépőt és 3 féle kezelést kapnak.


Eltérő étkezési igénnyel kapcsolatos ajánlatunk.

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Szép Ernő u. 7.

Telefonszám: +36 30  9912542

Ha telefonszámunkon megcsörget bennünket, INGYEN visszahívjuk!